Εγκατάσταση Windows

Αν ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα (δεν ανοίγουν ή εξαφανίζονται αρχεία, δεν ανοίγουν προγράμματα κ.α.) και η κατάσταση του θεωρείται μη αναστρέψιμη, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και νέα εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος (Format).

Μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος όπως Windows xp, Linux, Windows7, Windows8. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται αν απλώς θέλετε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα (upgrade).

Ο τεχνικός μας θα εγκαταστήσει όλους τους απαραίτητους drivers που είναι συμβατοί με το λειτουργικό σας, θα κάνει όλες τις ενημερώσεις (updates), ενώ θα σιγουρευτεί για την ορθή του λειτουργία του υπολογιστή πριν σας τον παραδώσει.

Αν υπάρχουν αρχεία στον υπολογιστή σας που θέλετε να κρατήσετε, τότε μπορούμε να κάνουμε back up και όλα τα αρχεία σας θα μεταφερθούν εκ νέου στον υπολογιστή σας. Αν επιθυμείτε μπορεί επίσης να εγκαταστήσει προγράμματα που θα του υποδείξετε όπως office, antivirus, browsers κ.α.

Η εργασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας και συνήθως δεν απαιτούνται πάνω από 2-3 ώρες (ανάλογα με τα προγράμματα που θέλετε να εγκατασταθούν).  Αν υφίστανται όμως παράγοντες που μπορεί να καταστήσουν ακόμα πιο χρονοβόρα την διαδικασία στο χώρο σας (όπως κακή σύνδεση internet, παλιός υπολογιστής) τότε η εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο μας. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε εμείς τη μεταφορά χωρίς επιπλέον κόστος ενώ ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-2 μέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για ένα ραντεβού