Επισκευή και Αναβάθμιση Υπολογιστών

Ο υπολογιστής σήμερα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους τόσο για την εργασία όσο και την διασκέδαση. Η μη σωστή λειτουργία του και η εμφάνιση προβλημάτων όπως η αργή ανταπόκριση, η μπλε οθόνη, η αδυναμία εκκίνησης αποτελούν μόνο μερικά από τα θέματα που μπορεί να προκύψουν και είναι δυνατόν να διορθωθούν εύκολα και οικονομικά χωρίς να χρειαστεί η αντικατάσταση ολόκληρου του υπολογιστή σας. Συχνά με επισκευή ή αναβάθμιση παρατείνεται η ζωη και ανακτάται η καλή λειτουργία του υπολογιστή σας

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στο χώρο σας, θα εκτιμήσει την αιτία του προβλήματος και θα σας προτείνει την βέλτιστη και πιο οικονομική λύση για την επίλυση του. Επίσης θα σας ενημερώσει για το συνολικό κόστος της επισκευής αλλά και των ανταλλακτικών που πιθανόν χρειαστούν και εσείς θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε στην επισκευή.

Ενδεικτικά οι εργασίες που μπορούμε να αναλάβουμε είναι:

  • Αντικατάσταση motherboard
  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου
  • Αναβάθμιση μνήμης
  • Αντικατάσταση τροφοδοτικού
  • Σχολαστικός εσωτερικός καθαρισμός
  • Επισκευή ανεμιστήρα

Ακόμα και αν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σας φαίνεται σοβαρό ή ασύμφορο για επισκευή, μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε αγορά ενός νέου υπολογιστή πριν μας συμβουλευτείτε. Μπορείτε να είστε σίγουρος ότι ο τεχνικός μας θα σας ενημερώσει με ειλικρίνεια για το αν συμφέρει να επισκευάσετε τον υπολογιστή σας και αν θα έχετε στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επισκευή υπολογιστών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 2 μέρες το αργότερο ενώ αν η κλήση σας γίνει νωρίς το πρωί η εξυπηρέτηση μπορεί να είναι και αυθημερόν ανάλογα με το πρόβλημα.

Αν τελικά η επισκευή δεν κριθεί συμφέρουσα, μπορούμε να κάνουμε έρευνα αγοράς για εσάς και να σας προτείνουμε τον κατάλληλο υπολογιστή για τις δικές σας ανάγκες και στην καλύτερη τιμή. Εσείς μας λέτε τι θέλετε να σας προφέρει ο υπολογιστή σας και το ποσό το οποίο είστε διατεθειμένοι να δώσετε και εμείς σας προτείνουμε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις για να προχωρήσετε σε έξυπνη αγορά.

Μπορείτε ακόμα να προχωρήσετε σε αναβάθμιση του υπολογιστής σας ώστε να πετύχετε την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Η αντικατάσταση της μνήμης, του σκληρού δίσκου ή του επεξεργαστή μπορεί να αυξήσει εντυπωσιακά την ταχύτητα του.

Επισκευή ΥπολογιστώνΕπικοινωνήστε μαζί μας τώρα για ένα ραντεβού