Επισκευές Υπολογιστών, Κινητών, Χαλάνδρι-Βριλήσσια-Μελίσσια

Remote support

Τώρα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε μέσω προγράμματος απομακρυσμένης βοήθειας, remote support. Μπορείτε να επικοινωνήσατε μαζί μας και αφού κλείσετε ένα διαδικτυακό ραντεβού με τον τεχνικό μας θα μπορέσουμε να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα software (Λογισμικού) ενώ εσείς βρίσκεστε στον χώρο σας. Η διαδικασία είναι απλή, το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε δωρεάν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με έναν κωδικό που θα μας δώσετε, ο τεχνικός θα έχει τον έλεγχο του υπολογιστή σας προσωρινά και θα επιδιορθώσει το πρόβλημα. Η απομακρυσμένη βοήθεια όχι μόνο δεν είναι επισφαλής διαδικασία, όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί, αλλά έχει για τον πελάτη πολλά πλεονεκτήματα:

  • Η επισκευή πραγματοποιείται όσο εσείς βρίσκεστε στην άνεση του χώρου σας χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρετε κάπου τον υπολογιστή σας.tm
  • Εξοικονομείτε χρήματα καθώς όταν η επισκευή γίνετε εξ αποστάσεως η χρέωση είναι πολύ μικρότερη.
  • Το πρόγραμμα απομακρυσμένης βοήθειας διαθέτει κρυπτογράφηση η όποια καθιστά την σύνδεσή σας με τον τεχνικό απολύτως ασφαλή. Όταν τερματιστεί η σύνδεση ο τεχνικός δεν μπορεί να έχει πάλι πρόσβαση στον υπολογιστή σας.
  • Μπορείτε να επωφεληθείτε και εκπαιδευτικά της συγκεκριμένης διαδικασίας καθώς καθ΄ όλη την διάρκεια της επισκευής έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις κινήσεις του τεχνικού.

κατεβάστε εδώ το πρόγραμμα

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial